My blog about kayaking with an extra focus on Valleys Nordkapp and Anas Acuta kayaks.
Some outdoors life in Sweden and the places around the world I travel to. Reviews on outdoors gear with mostly kayaking stuff..
At the bottom of my blog you can find all my Youtube videos on my playlist "AllSeasonsKayaking"

Sunday 21 June 2015

Midsommarpaddling

På väg mot Vallerö
Det blev en liten midsommarstur på västkusten på midsommardagen och söndagen. Lite mulet väder var lovat men i stället blev det ett fantastiskt fint väder med mycket sol och kanske fem minuter regn.
Det var jag, Caroline och Micke som paddlade.

Starten var vid Stockens CampingOrust och vi paddlade ut till Vallerö där vi satte upp vårt läger. efter en macka paddlade vi ner till Kärringön för kaffe och lite handlande i butiken. Där hade vi stämt träff med Lisa och Kristina ifrån Stockholm som vi träffat på Vallerö. Vi gjorde ett litet försök att ta oss ut till Måseskär men ansåg att det var lite för mycket sjö att kunna komma ut dit säkert. Lite dramatik var det en stund då Micke som gick runt en ö plötsligt var försvunnen! Men efter lite letande, och flera oroliga telefonsamtal ifrån Caroline, så hittade jag honom.

Promenad runt på Vallerö
På kvällen dök en paddelkompis, Christer upp och var med på middagen. Nu var vi plötsligt sex stycken denna fina midsommardagskväll.

Efter en mycket skön natt under min tarp så paddlade vi så småningom upp mot Hermanö och in i en labyrint av små öar. Därefter blev det kaffe på Cafe Winterwall på Hermanö innan vi paddlade tillbaka till Stockens camping för hemfärd.

Trevlig tur med fint väder och nya trevliga bekantskaper.



Vy norrut ifrån Vallerö


Måseskär i bakgrunden


Kärringön syns över klipporna
Lisa och Kristina
Jag. Snott fotot ifrån Caroline
Christer studerar kor. Eller är det tvärtom?






Måseskär

Kajaker och mitt läger

Rutten
Vy ifrån frukostbordet


Lite stökigt vatten. Jag testade lite surf

Cafe Winterwall på Hermanö
Christer och Micke väntar på kaffe
Stocken

No comments:

Post a Comment